Kvarts konstruert steiner

Kvarts konstruert steiner
Chat nå
Produktdetaljer

Lianyuxing Stone er en av de beste Kina kvarts konstruert steiner produsenter og leverandører, Velkommen til se prisen for bulk kvarts konstruert steiner med oss og få gratis prøve oss, eller engros best pris og kvalitet populære mote og varme salg og kvarts konstruert steiner fabricator fra oss.

Kvarts konstruert steiner

Elementet no.:LYX-D923

Pris: $35-$65 per kvadratmeter

Betalingsbetingelser: L/c. T/T

Bruk: Kommersielle, kjøkken, bad, benkeplater

Kapasitet: 50000sheets Per måned

Kvarts Solid overflate består av ca 93% naturlig kvarts overflaten, sammen med pigmenter, polyester resins og klebemidler andre. Disse materialene er underlagt et høyteknologisk system av vibro-komprimering under vakuum. Denne eksklusive prosessen resulterer i en ikke-porøs agglomerert stein som har utseendet av naturlige steiner som kalkstein, granitt og marmor.

Produktdetaljer:

1) materiale: 93% naturstein, 7% harpiks og lim

2) skive størrelse: 3000 * 1400 mm

3) farger: 60 farger for å velge

4) bruk: bli mye brukt for benkeplater, kjøkken topper, benkeplater, bordplater, island topper, bad forfengelighet topper, topper, topper, backsplashes, dusjkabinett, badekar omgir, vegg fliser, gulv flis; og det er også brukt for flyplassen, metro, kjøpesenter, hotel og så videre

5) produkt tegn:

1) høy hardhet kan nå 7 Mohs.

2) Resistant skraper, slitasje, sjokk.

3) utmerket varmebestandighet, motstand mot korrosjon.

4) holdbar og vedlikeholdsfri.

5) miljømessig vennlig byggevarer.

Fordeler av kvarts stein

Quartz er en ikke-porøse materialer, derfor vil det ikke flekker som marmor eller granitt og det ikke vil deformere eller brenner som andre solid plast overflater. I motsetning til marmor, kvarts overflaten er nesten umulig å bunnen og er vanskelig som granitt. Til tross for hardt og ikke-porøse overflaten, kvarts overflaten klarer å beholde en viss mengde flexure, derfor kvarts overflaten ikke chip eller bryte.

1) vedlikeholdsfritt.

På grunn av sin fysiske egenskaper er kvarts overflaten bare vedlikeholdsfritt materialet på markedet. Fordi kvarts er motstandsdyktig mot flekker, er det lett å rengjøre med såpe og vann eller en over-the-counter renere som Windex. Vanskelige flekker er fjernet av soaking området med et over-the-counter rensemiddel for opptil 10 minutter og deretter skyll grundig i motsetning til marmor, kvarts overflaten krever ikke bruk av selfangere eller impregnators. I motsetning til andre plast som krever sliping fjerne riper og flekker, intakte strukturen av kvarts overflaten som det er renset.

2) flere programmer

Kvarts overflaten kan fremstille i mange former, og et ønskelig alternativ til naturstein i boliger, bedrifter, nybygg og ombygging prosjekter. Det kan brukes å gjøre fliser, kjøkken benkeplater, dusjkabinett, bad benkeplater, synke topper, interiør veggkledning, skritt, gulv og møbler.

3) fargevalg

Kvarts overflaten er produsert i forskjellige mengder og sanden. De vanligste aggregatene brukes er kvarts overflaten, granitt chips og resirkulert glass. Datamaskiner overvåke nøye produksjonsprosessen for kvarts overflate, som gir konsistensen av farge og tekstur. Farger kan dupliseres tillater for egen produksjon batcher å matche tidligere bestillinger. Videre kan kvarts overflaten produseres i en rekke farger. hver produsent har egne farger.

4) miljøfølsomme

Quartz er en av de mest miljøskadelige materialene til hjemmebruk. Det består av 93% naturlige materialer, inkludert resirkulert glass og resirkulert stein.

5) pakning:

Hver brikke har PET filmen dekselet på alle arkene overflate, normalt, 25pcs er pakket på en pall, og papp beskytte alle sider, forsterke med stropper.

6) garanti: ett år

7) leveringstid: 15days


Forespørsel