Store hellen kunstig gnisten brun kvarts stein

Store hellen kunstig gnisten brun kvarts stein
Chat nå
Produktdetaljer

Lianyuxing Stone er en av de beste Kina store hellen kunstig gnisten brun kvarts stein produsenter og leverandører, velkommen for å sjekke pris for bulk store hellen kunstig gnisten brun kvarts stein med oss og få gratis prøve fra oss, eller engros best pris og kvalitet populære mote og varme salg og store hellen kunstig gnisten brun kvarts stein fabricator fra oss.

Kvarts Solid overflate består av ca 93% naturlig kvarts overflaten, sammen med pigmenter, polyester resins og klebemidler andre. Disse materialene er underlagt et høyteknologisk system av vibro-komprimering under vakuum. Denne eksklusive prosessen resulterer i en ikke-porøs agglomerert stein som har utseendet av naturlige steiner som kalkstein, granitt og marmor.

Store hellen kunstig gnisten brun kvarts stein

Produktdetaljer:

1) materiale: 93% naturstein, 7% harpiks og lim

2) størrelse: 2440 * 760 * 15 mm,

3) farge: 60 farger for å velge

4) bruk: bli mye brukt for benkeplater, kjøkken topper, benkeplater, bordplater, island topper, bad forfengelighet topper, topper, topper, backsplashes, dusjkabinett, badekar omgir, vegg fliser, gulv flis; og det er også brukt for flyplassen, metro, kjøpesenter, hotel og så videre

5) produkt tegn:

1) høy hardhet kan nå 7 Mohs.

2) Resistant skraper, slitasje, sjokk.

3) utmerket varmebestandighet, motstand mot korrosjon.

4) holdbar og vedlikeholdsfri.

5) miljømessig vennlig byggevarer.

Fordeler av kvarts stein

Quartz er en ikke-porøse materialer, derfor vil det ikke flekker som marmor eller granitt og det ikke vil deformere eller brenner som andre solid plast overflater. I motsetning til marmor, kvarts overflaten er nesten umulig å bunnen og er vanskelig som granitt. Til tross for hardt og ikke-porøse overflaten, kvarts overflaten klarer å beholde en viss mengde flexure, derfor kvarts overflaten ikke chip eller bryte.


Forespørsel