Hjem > om oss

LYX stein ble bygget i 2005 og ligger i Xiamen, Kina. Vi er en profesjonell produsent av kvarts benkeplater heller og fliser for bolig- og kommersielle prosjekter. Vår fabrikk dekker et område på mer enn 21,520 M2, og eier helautomatisk produksjonslinjer, den årlige produksjonen av kvarts plater nå til 100, 000 m2.

LYX kvarts linje følger en svært strenge kvalitets krevende systemet å produsere høykvalitets benkeplater, plater og fliser som oppfyller alle de tekniske spesifikasjonene. Takket være våre erfarne og høyt motivert team gjerninger gir vi stor skala av moteriktige farger og ulike tykkelser fra 12 til 30 mm til klienten.

I de siste årene våre kvarts produkter er hovedsakelig eksport til USA, Canada, Australia og Europa, vi ikke bare levere våre egne quartz, men også produsere tilpassede farger på kunder ønsker. Kunder over hele verden er hjertelig velkommen til å kontakte oss, vi vil ikke bare gi deg den riktige materialet på god kvalitet, konkurransedyktig pris, men også gi deg fin tjeneste via rask reaksjon med konstruktive løsninger.

La oss arbeide sammen for å skape en strålende fremtid.